3 tips för en snyggare årsredovisning
3 tips arsredovisning (bild)
En årsredovisning ska vara tydlig och överskådlig. Här är några tips för hur du enkelt gör årsredovisningen lättare att ta till sig.

1. Skilj av med summastreck

För att göra årsredovisningen mer överskådlig kan du lägga in linjer ovanför summorna. I Capego Bokslut finns formatmallar att välja som har streck som löper över hela raden.
Formatmallarna hittar du i dialogen för Inställningar för årshandlingar. Den ligger under huvudmenyn på fliken Årshandlingar.

2.  Välj typsnitt
Under fliken Årshandling finns fler möjligheter att redigera layouten på din årsredovisning för att göra den snygg och personlig, till exempel genom att välja typsnitt.
Formatmallar för att välja typsnitt hittar du på samma ställe som summastreck.

3.  Lägg in bilder
Ytterligare ett sätt att göra årsredovisningen tydlig och lättförståelig för din kund och dess intressenter är att infoga bilder. Det kan till exempel vara tabeller från Excel som illustrerar företagets resultat. Du kan spara dessa som en bildfil i formatet *.jpg eller *.bmp. Sedan infogar du bilden på uppgiftssidan till t ex förvaltningsberättelsen, noterna eller försättsbladet där det finns en knapp för Infoga bild.

Upptäck ett nytt sätt att ta hand om företagets bokslut. Vi har tagit det bästa ur befintliga program, gjort omfattande användarstudier och utvecklat en molnbaserad plattform baserad på verkliga processer och arbetssätt, utan onödiga mellansteg. Läs mer om Capego Bokslut

Stäng meny