• floating image

  Funktioner och fördelar med Capego Skatt

  Läs om de smarta funktioner som gör Capego Skatt till marknadens mest spännande och intuitiva skatteprogram. Vi håller på med utvecklingen av Capego Skatt. En första utgåva kommer att ha stöd för aktiebolagsdeklaration.

  • Automatiska överföringar

   Programmet har smidiga övergångar från till exempel bokslut till bolagsdeklaration och hanterar kopplingar mellan olika skatteobjekt. Exempelvis överförs resultat i handelsbolag till flera delägare.

  • Tydlig överblick

   Capego Skatt utgår från verkliga arbetsflöden och erbjuder en helt ny användarupplevelse. Bland annat har du hela tiden en tydlig överblick över pågående ärenden och du slipper växla mellan olika program och dokument för att hitta rätt.

  • Skapa upp blanketter

   När du påbörjar deklarationsarbetet i Capego Skatt får du förslag på vilka deklarationsblanketter du behöver fylla i. Förslaget baseras på bokslutsdata för det aktuella året, vilket säkerställer att du skapar upp rätt blanketter.

  • Koll på skatten

   För att hela tiden ha koll på skatten och hur den påverkas av alla steg i deklarationsprocessen finns en ruta hela tiden synlig på skärmen som räknar ut skatten. Denna uppdateras i takt med att du fyller i deklarationsblanketterna.

  • Hjälp längs vägen

   Capego Skatt har stöd för hela deklarationsprocessen och ger tips på vägen för att underlätta arbetet. Skattekontroller hjälper dig att kontrollera olika värden mot varandra. Dessutom finns en hjälpfunktion alltid tillgänglig på skärmen.

  • Utvecklat av användarna

   Capego Skatt är en utveckling av Norstedts Skatt. Den nya programvaran bygger på omfattande användarstudier och löpande avstämningar med kunder pågår under hela utvecklingsfasen.

Stäng meny